Databasebeheer

door dba.nl

Database management door de specialisten van DBA.nl

Databasebeheer, database server beheer en databasemanagement zijn echte specialismes. De database administrators van DBA.nl beheersen het vak als geen ander. Database management en goed, proactief databasebeheer door een ervaren database admin zorgt dat uw omgeving optimaal blijft functioneren.

Database beheer

Onze dienstverlening ontlast uw data base administrator zodat hij meer tijd kan besteden aan zijn kernactiviteiten. DBA.nl kan ook het volledige database beheer voor u uitvoeren.. Dit betekent dat u compleet ontzorgd wordt. De specialisten van DBA.nl kunnen uw databaseomgeving tunen, configureren of een High Availability Backup inrichten. Databasemanagement draait niet enkel om het draaien van scripts maar gaat ook om hoe er wordt samengewerkt. Bij DBA.nl is het altijd mogelijk om maatwerk af te spreken voor uw database server management.

Wilt u een snelle check op uw omgeving? Dan is een Healthcheck een optie. Tijdens dit onderzoek wordt onderzocht hoe uw database management nu is ingericht en hoe uw database server nu is ingericht. Voor meer informatie over database management van DBA kunt u hieronder de brochure downloaden.

Lees hier alles over proactief database beheer.

SQL Server Healthcheck

Partners

DBvisit Gold Partner
MS Silver Partner
Specialized Database performance and tuning
DBA vacatures