Oracle Linux beheer

door dba.nl

Oracle Linux beheer

Het beheer van uw Oracle Linux omgeving is bij DBA.nl in goede handen. DBA.nl heeft de Oracle Linux 6 Specialization. DBA.nl heeft dus kennis en kunde in huis om om uw omgeving in te richten en te onderhouden.

Waarom uw Oracle Linux door DBA.nl laten beheren?

Als u DBA.nl uw Oracle Linux omgeving laat beheren bent u verzekert van een hoge uptime en de ondersteuning die u van ons kent. Periodiek onderhoud  van en rapportage over uw Linux omgeving, het uitvoeren van security patches en het inrichten van monitoring door DBA.nl garandeert een stabiele Linux omgeving. Hiernaast kan DBA.nl aan Oracle stack gerelateerde services beheren zodat wij u compleet ontzorgen.

Afhankelijk van uw wensen zijn onze mensen in de meest uitgebreide vorm van dienstverlening, 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u beschikbaar. Welke vorm van beheer u ook kiest, DBA.nl ontzorgt.

Waarom Oracle Linux?

Oracle Linux is geoptimaliseerd voor het gebruik in Enterprise omgevingen wordt gebruikt door Oracle gebruikers over de hele wereld. De support wordt geleverd door experts die alle Oracle technologie compleet beheersen.

Oracle Linux behoort tot de meeste veilige omgevingen die er is. Het is de enige Linux distributie waarin live, niet disruptieve patiching kan plaatsvinden. Concreet betekent dit dat security patches kunnen worden toegepast op de productie omgeving zonder reboot.

Waar kunnen we u mee helpen?

SQL Server Healthcheck

Partners

DBvisit Gold Partner
MS Silver Partner
Specialized Database performance and tuning
DBA vacatures